Onderzetters?

De zomervakantie is voor mij weer voorbij, hoog tijd om weer artikelen te schrijven. In de vakantie heb ik al heel wat ideeën opgedaan voor nieuwe artikelen maar eerst een keer iets heel anders. Dit keer geen artikel over een wapen, wapenonderdeel of schietsport. Geen uitgebreide review maar wel een gaaf product waar ik zelf best enthousiast over ben. Niet alleen gaaf om in huis of op de vereniging te hebben maar daarnaast sponsor je dit domein er ook nog eens mee.

Hoe

Het wil het geval dat ik gebruik kan/mag maken van overcapaciteit van een bedrijfje dat graveert op hout. Zij graveren niet alleen op onderzetters maar ook borrelplanken etc. Toen ik aangaf dat mij het wel een leuk idee leek om onderzetters te maken met silhouette van wapens en via mijn site te verkopen mocht ik zelf een paar voorbeelden aanleveren en werden deze voor me gegraveerd. Aangezien ik de verzending en de afhandeling etc. verder regel heb ik het op een akkoordje kunnen gooien dat er van elke setje dat gegraveerd wordt een klein bedrag als sponsoring naar het domein sport-schutter.nl gaat. Heel gaaf dus want net zoals eerder met de tags sponsor je het domein sport-schutter.nl dus met elke aanschaf!

Het idee

Uiteindelijk kwam ik op het idee om setjes onderzetters te maken van 4 stuks met voor elk setje een thema. Zo heb ik nu vast een setje gemaakt met hedendaagse pistolen en geweren. Mocht je nou liever een setje van 4 hebben met hetzelfde pistool of geweer, geen probleem! Dan kan je ook een setje bestellen genaamd “vrije keuze” en aangeven welk wapen of geweer je wilt in het notitie veld bij de bestelling. Of…. mocht je nou een groter aantal willen bestellen met bijvoorbeeld het logo van je vereniging, laat het me dan even weten via het contactformulier en dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen!

Bestellen

Wil jij een gaaf setje onderzetters overnemen waarmee je niet alleen jezelf maar ook deze site een plezier doet? Top! Hieronder zie je welke setjes ik op het moment voor je kan laten maken en naar je op kan sturen. Deze kan je vanuit dit artikel toevoegen in je winkelmand en de bestelling verder doorzetten. Je kan ook ze ook bestellen door naar de winkelpagina te gaan. Er zijn meerdere setjes met diverse wapens maar als je wil kan je ook een setje van 4 met bijvoorbeeld maar 1 soort wapen bestellen. Je kan gewoon met Ideal betalen, net zo gemakkelijk. Let op dat ik zoals gezegd gebruik maak van de overcapaciteit van andere en daardoor afhankelijk ben van wanneer ik de onderzetters precies kan (laten) maken. Hierdoor kan het soms even duren voor je de onderzetters op de mat hebt liggen en kan ik geen “vandaag besteld, morgen in huis” garantie geven. Wel doe ik natuurlijk m’n uiterste best zodat ze zo snel worden verstuurd.

Voor wat betreft verzendkosten, er gaan twee setjes van 4 in een brievenbuspakketje. De verzendkosten hiervoor zijn dan € 4,25. Zodra je er meer dan twee setjes besteld dan wordt het een pakket en zijn de verzendkosten € 6,95.

Meer ontwerpen?

Zoals eerder gezegd heb je nu de keuze uit 3 verschillende setjes van onderzetters. Een met hedendaagse pistolen en een met geweren en een met vrij keuze. Binnenkort komen daar nog een paar setjes bij. Zo komt er in ieder geval nog een WO2 setje van geweren / pistolen. Zodra deze setjes ontworpen zijn dan zal ik deze toevoegen aan de winkel en dit artikel.

Mocht je als vereniging opzoek naar naar een x aantal onderzetters met het logo van je vereniging erop? Daar kan ik ook voor zorgen maar het handigst is om me hier even over te berichten via het contactformulier.

Groet,

Sportschutter.

P.S. nog even dit: Vind je m’n artikelen leuk / nuttig om te lezen? Zou jij ook een kleine bijdrage willen leveren aan deze site? Zelfs een kleine donatie betekent heel veel voor mij en natuurlijk ook voor deze site! Hiermee kan ik meer reviews schrijven, het domein onderhouden en een klein beetje terug krijgen voor de diverse projecten die ik programmeer. Zou je een kleine donatie willen doen? Klik dan hier!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *